Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

4oς Γύρος Β & C Bowlers Κρήτης

Τέλειωσε ο 4ος και προτελευταίος γύρος για παίκτες B & C κατηγορίας Κρήτης, που έγινε στα Χανιά το περασμένο Σαββατοκύριακο

Στην Β κατηγορία ανδρών, και παρά το γεγονός ότι τερμάτισε 9ος στον γύρο, ο αθλητής του συλλόγου μας Βαγγέλης Λούτας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής μαθηματικά, μιας η διαφορά από τον δεύτερο είναι 90 βαθμοί, και δεν καλύπτονται στην μία αγωνιστική που απέμεινε.
Πολλά συνχαρτήρια.

Επίσης ο αθλητής μας Αγγελάκης Κώστας, τερματίζοντας στην 4η θέση του γύρου, ανεβαίνει στην 7η θέση της γενικής κατάταξης, πράγμα που του δίνει την πρόκριση για τα τελικά της κατηγορίας τον Μάιο στην Αθήνα.
Πολλά συνχαρτήρια επίσης

Στην Γ κατηγορία ανδρών σε θέση που δίνει πρόκριση είναι ο αθλητής μας Ζερβάκης Βαγγέλης, που κατακτώντας την 19η θέση του γύρου, βρίσκεται στην 5η θέση της κατηγορίας του.

Στις Γυναίκες είχαμε μετάλλιο από την Κραμποβίτη Βάλερυ στην τρίτη θέση του γύρου, και στην τέταρτη την Δακανάλη Κάλλια. Συνχαρτήρια
Με αυτές τις κατατάξεις η Βάλερυ είναι στην 9η θέση της γενικής κατάταξης στην Β γυναικών, ενώ η Κάλια στην 1η θέση της Γ Γυναικών με 8 βαθμούς διαφορά από την 2η αθλήτρια.

Αποτελέσματα του γύρου αλλά και συνολικά των κατηγοριών στο site της ΕΟΜ στα παρακάτω links

4ος Γύρος αποτελέσματα ανδρών
4ος Γύρος αποτελέσματα γυναικών

Β κατηγορία ανδρών
Γ κατηγορία ανδρών
Β κατηγορία γυναικών

Γ κατηγορία γυναικών

Φωτογραφίες από τον γύρο ΕΔΩ
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια: