Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Ανδρών

Αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα η Ανδρική Ομάδα του Σωματείου, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β κατηγορίας Ανδρών, το Σαββατοκύριακο στο Ilion.


Οι 12 σύλλογοι θα αγωνιστούν σε 1 αγωνιστική των 12 παιχνιδιών, ως εξής : θα παίξουν 1 παιχνίδι με
κάθε αντίπαλο, δηλαδή 11 παιχνίδια, ενώ στο 12ο και τελευταίο παιχνίδι θα αγωνίζεται ο 1ος της μέχρι
τότε κατάταξης με τον 2ο, ο 3ος με τον 4ο κοκ. Η νίκη σε κάθε αγώνα δίνει 6 βαθμούς, ενώ στην περίπτωση ισοπαλίας οι σύλλογοι μοιράζονται από 3 βαθμούς. Επίσης θα δίνονται επιπλέον βαθμοί ανάλογα με τις κορίνες κάθε παιχνιδιού
Βαθμολογία
Οι 4 πρώτοι σύλλογοι προκρίνονται στην Α εθνική κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο 5ος, 6ος και 7ος σύλλογος παραμένουν στην κατηγορία, ενώ οι υπόλοιποι 5 σύλλογοι υποβιβάζονται στην Γ κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η κατηγορία είναι ένας όμιλος, δηλαδή συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα.
Από την Κρήτη εκτός του Σωματείου μας, στην ίδια κατηγορία αγωνίζονται  τα Χανιά 2000 και ο IBC.
Τα άλλα 9 Σωματεία είναι : Θεσσαλία, Στάδιο Κομοτινής, Εύριπος, Δάφνη, Αλεξανδρούπολη, Stadium Πυλαίας, Strikers, Planet και Village.

Όπως είναι εμφανές, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατηγορία, και ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος. Πρώτος στόχος του Σωματείου μας είναι βέβαια η παραμονή, χωρίς να αποκλείουμε και μεγαλύτερες εκπλήξεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από την γρήγορη προσαρμογή των ομάδων στις συνθήκες του αγώνα, το λάδωμα αλλά και στα ιδιαίτερα δύσκολα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Στην ομάδα του Συλλόγου προστέθηκε φέτος και ένα Junior, ο Βασίλης Κατσαρός, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προέρχονται από την παλαιά ομάδα του Συλλόγου, που είναι οι Ανδρέας Μεραμβελιωτάκης , Γιώργος Μάμμος , Νίκος Τορνεσάκης , Γιώργος & Τίμος Σταματάκης , και Βαγγέλης Λούτας. Συνοδός της ομάδας ο Πρόεδρος Πέτρος Πετρίδης.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά στο internet, από το live streaming της ΕΟΜ στην διεύθυνση
http://hbf.gr/webstream.html ή στην πρώτη σελίδα του site της ΕΟΜ hbf.gr

Θα γίνει προσπάθεια να είναι και η ομάδα online, για να υπάρξει δυνατότητα σχολίων μηνυμάτων κλπ.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: