Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

4ος Περιφερειακός Γύρος Κρήτης

Τελείωσε με επιτυχία ο 4ος Περιφερειακός Γύρος Κρήτης που έγινε στο Ηράκλειο στην αίθουσα Iraklion Bowling Center.
Για άλλη μια φορά η συμμετοχή από τους συλλόγους της Κρήτης ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να τεθεί το θέμα της διεξαγωγής και του 5ου γύρου στην Κρήτη, που ακόμα δεν είναι προγραμματισμένος.

Ο ΟΜΗ αυτή τη φορά είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία με καινούργια πρόσωπα να διακρίνονται Στους άνδρες η διάκριση ήλθε από τον Κραμβοβίτη Robert που τερμάτισε 8ος, ένα παλαιό αθλητή τον Γιώργο Μάμμο 9ο, και τον Σταματάκη Γιώργο 14ος, ενώ στις γυναίκες ο σύλλογός μας έιχε 4 από τις 8 αθλήτριες του τελικού.
Διακρίθηκαν η Κατερίνα Βασιλάκη 2η, η Ολυμπία Μπόυρα 3η, η Βάλερυ Κραμποβίτη 4η και η Σαρρή Μαλάμω 5η.

Αποτελέσματα του Γύρου ΕΔΩ

Συνχαρτήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές.
Ιδιαίτερα συνχαρτήρια στον Κο Στεγιάδη Κώστα που ουσιαστικά έκανε όλο το Γύρο μόνος του, σαν διαιτητής, παρατηρητής, γραμματεία, μέχρι και βοηθός μηχανικού σε μια στιγμή
Αυτό ήταν ένα βήμα για να αποδείξουμε στην ομοσπονδία ότι η Κρήτη έχει τους ανθρώπους να στηρίξουν διοργανώσεις και δραστηριότητές της στο μέλλον.
Τέλος να πούμε ότι χαρήκαμε πολύ με την ποιότηα της αιθουσας. Όλος ο γύρος χωρίς ιδιάιτερες ζημιές, ούτε καν μπάλλες δεν κολούσαν. Μπράβο στους ιδιοκτήτες και τον Μανώλη παπαδάκη για την εξαιρτική δουλειά.
Μετά από πολύ καιρό νομίζουμε ότι τώρα το Ηράκλειο έχει δύο ισάξιες αίθουσες, η κάθε μία με το δικό της τρόπο.

Φωτογραφίες Από τον Γύρο ΕΔΩ

1 σχόλιο:

MINOAN BOWLER'S CLUB είπε...

Φωτογραφίες του 4ου γύρου εδώ: http://picasaweb.google.com/minoanbc/4CBowlers#