Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση

Μάθαμε σήμερα το πρωί, ότι η επιχείρηση Bowling στην Αλικαρνασσό, το Cretan Strikers Bowling έκλεισε προσωρινά για λόγους που έχουν να κάνουν με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το μαγαζί.

Κατ΄ αρχήν λυπούμαστε πάρα πολύ για το γεγονός, μιας και η συγκεκριμένη αίθουσα ήταν η μεγαλύτερη στο Ηράκλειο, και μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας.
Αν και δεν είναι καμίας δικής αρμοδιότητας, να εκφράσουμε την ελπίδα ότι σύντομα θα μπορέσουν οι ιδιοκτήτες να βρουν λύση για την συνέχιση της δραστηριότητας της επιχείρησης, και για τους ίδιους, και για το προσωπικό της επιχείρησης αλλά και για εμάς.

Πάντως μέχρι να βρεθεί κάποια λύση, σαν πρώτο βήμα προτρέπουμε τα μέλη μας να απομακρύνουν τα προσωπικά τους είδη από το μαγαζί.
ΤΟ ΔΣ του Σωματείου μας θα συνεδριάσει σήμερα για να κουβεντιάσουμε το θέμα και να ελέγξουμε πιθανές λύσεις.
Μετά την συνεδρίαση θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας τις προτάσεις του ΔΣ.

Όσον αφορά την ομάδα  που θα εκπροσωπήσει το Σωματείο μας σο Πανγλρητιο Κύπελλο για αθλητές Γ κατηγορίας στα Χανιά την Κυριακή, δεν αλλάζει τίποτα στο προγραμματισμό, μόνον που ο έφορος θα επικοινωνήσει με  τα μέλη αυτής της ομάδας για συνεννόηση.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το καλύτερο στους εργαζόμενους του Cretan Strikers Bowling και αν μπορούμε σε κάτι να βοηθήσουμε, θα χαρούμε να το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: