Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πανελλήνιο Κύπελλο

Τελείωσε και η τελευταία διοργάνωση της Ομοσπονδίας, με πανηγυρικό τρόπο, το Κύπελλο Ελλάδος.

Νικητής στους Άνδρες η ομάδα του Strike και στις Γυναίκες η ομάδα του Cosmos.

Το σωματείο μας, παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, με μέσο όρο πάνω από 192 έμεινε εκτός τελικού για σχετικά λίγες κορύνες.

Στους αγώνες πήρε το βάπτισμα του πυρός και σε Πανελλήνιο επίπεδο και ο αθλητής μας Κώστογλου Γιώργος, και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση.
Αποκάλυψη πάντως του αγώνα και ο πλέον πολύτιμος παίκτης ήταν ο Κώστας Πλατύραρχος, με μηδενικά λάθη σε όλα τα παιγνίδια.
Πολλά συνχαρτήρια σε όλους τους αθλητές, αλλά και στις δύο συνοδούς της ομάδας την Κάλλια Δακανάλη και την Γωγώ Βαλυράκη για την υποστήριξη και την καλή παρέα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα από το Κύπελλο Ελλάδος ΕΔΩ

Όπως είναι γνωστό, το Κύπελλο είναι και η ετήσια γιορτή της Ομοσπονδίας με τις απονομές σε όλους τους διακριθέντες της περιόδου που πέρασε.
Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση ομολογουμένως ήταν η καλύτερη όλων, με την παρουσία και του προέδρου της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Το καινούργιο Bowling του Blanos στα Σπάτα έχει όλες τους χώρους για τέτοιες εκδηλώσεις, και είναι πραγματικά μια καινούργια αίθουσα με πολλές δυνατότητες.

Στην γιορτή αφού ακούσαμε έναν καινούργιας κοπής λόγο του Προέδρου, είχαμε την τύχη να είμαστε παρόντες σε τρεις βραβεύσεις φέτος.

Δύο αθλητές μας ο Βαγγέλης Λούτας και ο Γιώργος Μάμμος βραβεύθηκαν για την πρώτη θέση στην κατηγορία τους στο ατομικό πρωτάθλημα, και τον όμιλο Κρήτης, ενώ πάνω από όλα πήραμε και την ΚΟΥΠΑ για την ΠΡΩΤΗ θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα της κατηγορίας μας.

Για τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ για την πολύτιμη  συνδρομή της τα τελευταία χρόνια στις μεταφορές του Σωματείου μας, και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνεργασία.

Πολλές (πάρα πολλές φωτογραφίες made by Kallia) ΕΔΩ.

Για να επιβαιβεαιωθεί και ο νόμος του Merphy, παρά τις εκατοντάδες φωτογραφίες, την ώρα της μίας και πλέον σημαντικής, της απονομής δηλαδή της κούπας, η μηχανή θόλωσε.

Πήραμε την υπόσχεση ότι θα μας την στείλουν σύντομα.

Σχετικά video θα φορτωθούν και στο youtube σύντομα με την γνωστή ονομασία

Δεν υπάρχουν σχόλια: