Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Β Εθνική Ανδρών

Αναχωρεί σήμερα για την Λαμία η ομάδα του Σωματείου μας. για να πάρει μέρος στο  Πρωτάθλημα Β Εθνικής.Η κατηγορία αποτελείται από τις παρακάτω 12 ομάδες.

Λαμία,
Μ. Αλέξανδρος,
Βόλος, 
Stadium Ιλιον, 
ΟΜΗ 2005, 
Εύριπος, 
Stadium Πυλαίας, 
Φιλίνος, 
ΟΜ Θεσσαλονίκης, 
Περιστέρι, 
Wizards, 
Village Φαλήρου

Οι 12 σύλλογοι θα αγωνιστούν σε 1 αγωνιστική των 12 παιχνιδιών, ως εξής :
θα παίξουν 1 παιχνίδι με κάθε αντίπαλο, δηλαδή 11 παιχνίδια, ενώ στο 12ο και τελευταίο παιχνίδι θα αγωνίζεται ο 1ος της μέχρι τότε κατάταξης με τον 2ο, ο 3ος με τον 4ο κοκ. 
Η νίκη σε κάθε αγώνα δίνει 6 βαθμούς, ενώ στην περίπτωση ισοπαλίας οι σύλλογοι μοιράζονται από 3 βαθμούς. Επίσης θα δίνονται επιπλέον βαθμοί ανάλογα με τις κορίνες κάθε παιχνιδιού σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα :
για 850‐899 κορίνες 1 βαθμός για 1000‐1049 κορίνες 4 βαθμοίγια 900‐949 κορίνες 2 βαθμοί για 1050‐1099 κορίνες 5 βαθμοίγια 950‐999 κορίνες 3 βαθμοί για 1100‐ κορίνες 6 βαθμοί
Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε οποιαδήποτε θέση την καλύτερη καταλαμβάνει ο σύλλογος με : α) τις περισσότερες κορίνες, β) τους περισσότερους βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι, γ) το καλύτερο παιχνίδι, το 2ο καλύτερο παιχνίδι κοκ.
Μετά την αναθεώρηση των κατηγοριών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που αποφάσισε η ομοσπονδία, Οι 4 πρώτοι σύλλογοι προκρίνονται στην Α εθνική κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.Οι 2 τελευταίοι σύλλογοι της βαθμολογίας υποβιβάζονται στην Γ κατηγορία της επόμενης αγ. περιόδου.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από 7 παίκτες και τον κόουτς.

Πάικτες
Αγγελάκης Κώστας
Κατσαρός Βασίλης
Λιόντας Άρης
Μάμμος Γιώργος
Μεραμβελιωτάκης Ανδρέας
Τορνεσάκης Νίκος
Σταματάκης Τίμος

Κόουτς
Ρυσσάκης Μιχάλης

Με τα μέχρι τώρα γνωστά, το πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του internet και της ιστοσελίδας της ΕΟΜ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία, και θα προσπαθήσουμε να δίνουμε το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: