Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

1ος Πανελλήνιος Γύρος Open

Ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, με τον 1ο Open που γίνεται παραδοσιακά στα Χανιά. Νικητές Οι  Καρατζούλα Μάρθα στις Γυναίκες και Ο Κριζίνης Βαγγέλης στους άνδρες. Για πρώτη φορά είχαμε και ξεχωριστά τελικά για την Γ κατηγορία Ανδρών και Γυναικών, που είχαν αρκετό ενδιαφέρον, και πρόσθεσαν χρώμα στην διοργάνωση. Επίσης ο γύρος έγινε με το ελαφρά ανανεωμένο σύστημα στα τελικά που αν και μικρά φυσιολογικά λάθη, λόγω  εφαρμογής του για πρώτη φορά, φαίνεται να είναι καλύτερο από το προηγούμενο.
Από το Σωματείο μας αρκετά άτομα πήραν μέρος, και στα τελικά είχαμε σε όλες τις κατηγορίες (πλην Γυναικών συμμετοχές) 
Στην Α κατηγορία ο Ανδρέας Μεραμβελιωτάκης για άλλη μια φορά τερμάτισε στην 10άδα της τελικής κατάταξης,
Στην Β είχαμε στα τελικά τους Τορνεσάκη Νίκο, Λούτα Βαγγέλη και Κατσαρό Βασίλη που τερμάτισαν,
στην 8η, 9η και 15η θέση της κατηγορίας τους αντίστοιχα, και τον Λιόντα Άρη στην 27η χάνοντας την πρόκριση για τα τελικά για πολύ λίγες κορύνες.
Στην Γ είχαμε την πρόκριση στα τελικά του Κατσαράκη Πέτρου, καταλ΄μβάνοντας την 6η θέση της κατηγορίας του, και τον Σεληνιωτάκη Μιχάλη στην 8η χάνοντας την πρόκριση για τα τελικά από το καλύτερο παιγνίδι, αφού ήταν ισοπαλία με τον αντίπαλό του.

Στις Γυναίκες είχαμε δύο συμμετοχές. Η Εμμανουέλλα Ουρανού στην 8η θέση στην Β κατηγορία, και η Κάλλια Δακανάλη στην 15η θέση στην ίδια κατηγορία.

Δεν έχουμε δικές μας φωτογραφίες αυτή την φορά και έτσι θα κλέψουμε, (ελπίζω με την σύμφωνη γνώμη τους) από διάφορες δημοσιευμένες στα social media
Αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας
Ο επόμενος γύρος είναι ο περιφερειακός της Κρήτης στο Ηράκλειο 29/9 με 2/10.
Συμμετοχές ανοίγουν αύριο Τρίτη 20/9



Δεν υπάρχουν σχόλια: