Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Τελείωσε χθες το πολύπαθο Πανκρήτιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.
Μετά από πολλές αναβολές, αλλαγές ημερομηνιών, μαγαζιών κλπ, τελικά καταφέραμε την ποιο ζεστή ημέρα μέχρι σήμερα να κάνουμε την τελευταία αγωνιστική, Ανδρών και Γυναικών μαζί παρά τα διαφορετικά πλάνα.

Δε τα γράφουμε για να γκρινιάζουμε, αλλά για να υποστηρίξουμε και εμείς την ανάγκη για συνεννόηση των εμπλεκομένων με στόχο την καλύτερη οργάνωση.Όταν λέμε εμπλεκόμενους αυτό δεν μπορεί να μην αφορά και τα μαγαζιά για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι προφανώς ότι μέσα σε αυτές τις επιχειρήσεις λειτουργούμε με δικιά τους ανοχή, και ο δεύτερος είναι ότι οι επιχειρήσεις είναι πλέον και σύλλογοι Και για να μην παρεξηγηθούμε, αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό να συμβαίνει, απλά θα πρέπει να το λαμβάνουμε υπ 'όψιν όταν μιλάμε για συνεννόηση

Και επειδή τον τελευταίο μήνα ατονίσαμε σε αυτό ακριβώς το θέμα, την συνεννόηση, καλό θα ήταν παρά την θερινή ραστώνη να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, πριν είναι αργά σε ότι αφορά το καλεντάρι, τις ημερομηνίες και τις διαθέσεις όλων.

Για την ιστορία, στις Γυναίκες νικήτρια ήταν η ομάδα του Χανια 2000, και στους άνδρες η ομάδα του MBC.Συνχαρτήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους για την υπομονή τους.
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια: