Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

3ος Περιφερειακός Γύρος

Άλλος ένας Γύρος στην σειρά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τελείωσε χθες στο Ηράκλειο με μεγάλη συμμετοχή, αλλά και υψηλά σκορ.
Νικητές στους Άνδρες ο Πέτρος Αγγελάκης του Χανιά 2000 και στις Γυναίκες μετά από το μικρό διάλειμμα στον περασμένο γύρο, επανέκαμψε η Νατάσα Ροβιθάκη.

Το Σωματείο μας είχε πάλι πολύ καλή παρουσία που θα την συνοψίζαμε ως εξής :

Στον τελικό της διοργάνωσης είχαμε τον Ανδρέα Μεραμβελιωτάκη
και στην 8η θέση τον Βασίλη Κατσαρό.

Στην Γ κατηγορία για άλλη μια φορά ο Πέτρος Κατσαράκης έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, χάνοντας την συμμετοχή του στον τελικό γι 1 μόλις κορύνα.

Στις Γυναίκες είχαμε ακόμα καλύτερη εμφάνιση αυτή τη φορά μιας και είχαμε 2 αθλήτριες μας στα τελικά της ΑΒ κατηγορίας, την Εμμανουέλα Ουράνού και την Κάλλια Δακανάλη, που έχασε την συμμετοχή της στον τελικό για 1 κορύνα επίσης.

Συνχαρτήρια σε όλους για την καλή εμφάνιση. Ελπίζουμε και σε πρωτιές την επόμενη φορά.

Όσον αφορά την διοργάνωση γενικά, το επίπεδο ήταν υψηλότερο από τις προηγούμενες, ενώ στα τελικά της Κυριακής υπήρξε σε όλες τις κατηγορίες πραγματικά μεγάλος συναγωνισμός, με πολλά παιγνίδια και προκρίσεις να κρίνονται κυριολεκτικά στην τελευταία μπαλιά, ενώ οι ανατροπές διαφορών 20 ή 30 ή ακόμα και 40 κορυνών ήταν σύνηθες φαινόμενο σε αυτή την διοργάνωση.
Συνχαρτήρια σε όλους.

Τέλος επειδή με βάση τις ανακοινώσεις της ΕΟΜ ενημερώσαμε σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης, πράγμα το οποίο προφανώς δεν έγινε, και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε μέχρι σήμερα την επίσημη ανακοίνωση, υποθέτουμε ότι λόγω της  κακοκαιρίας και της απαγόρευσης του απόπλου των πλοίων ήταν αδύνατη η μεταφορά του εξοπλισμού μετάδοσης.

Φωτογραφίες της διοργάνωσης ΕΔΩ
Ραντεβού στον 4ο Γύρο 17-18 Δεκεμβρίου στο Mega Place στα Χανιά.
Στο ενδιάμεσο μην ξεχάσετε τις δυάδες όλων των κατηγοριών στο Ηράκλειο και Χανιά, 24-27 Νοεμβρίου.

Συνολικά αποτελέσματα όπως πάντα στην ιστοσελίδα της ΕΟΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια: